Ga naar hoofdinhoud
0703695799 info@think-av.nl

Een belangrijk onderdeel van ons dienstenpakket bestaat uit het verzorgen van het gehele audiovisuele deel binnen een productie, als ook de losse verhuur. Wij werken alleen met apparatuur die zich al jaren bewezen heeft. Zo kunnen wij zorgdragen voor de kwaliteit en een goed eindresultaat.

Doordat we zowel geluids- als licht-/beeldapparatuur leveren kunnen wij een uitstekende totaalproductie leveren. Alle disciplines komen perfect samen tot één geheel en ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs; of het nou gaat om grote of kleinere evenementen.

Ook voor zakelijke evenementen is het van essentieel belang dat een pakket perfect aansluit bij de eisen. Of het nu gaat om het uitversterken van sprekers bij een bijeenkomst of om het uitlichten van een buffet. Onze technici zijn representatief en staan voor u klaar voor en tijdens de bijeenkomst.

Uiteraard beschikken wij alleen over goed functioneerde materialen, en staan daarnaast bij ons een gedegen voorbereiding, goed opgeleid personeel, goede logistiek en eventueel benodigde service en ondersteuning hoog in het vaandel.

B33850B5-A9FF-41ED-ABCD-28023583A373

Zakelijk

Wanneer het nu gaat om het uitversterken van de sprekers tijdens een plenaire bijeenkomst of het uitlichten van een buffet; de techniek dient als ondersteuning van uw boodschap. Niet op de voorgrond, maar perfect functionerend en deftig afgewerkt.

Livestream studio Think! AV

Online events

Voor webinars en livestreams hebben we diverse video-apparatuur tot beschikking en bieden we diverse mogelijkheden. We kunnen een volledige productie op locatie verzorgen of in onze studio in Bleiswijk. Kijk op de pagina of neem contact met ons op voor meer informatie.

WTTF 2016

Festivals

Al jaren verzorgen wij de techniek voor allerlei dance evenementen op het hoogste niveau, dit is uitgegroeid tot een waar specialisme van ons. Bij dance evenementen moet gewoonweg alles indrukwekkend zijn en moeten alle disciplines perfect op elkaar aansluiten.

685DEB49-0942-46EB-A8E8-1358EBE3106C

Small events

Ook voor kleine evenementen staan we bij Think! AV voor je klaar. Gebaseerd op het aantal personen en een wensen/eisen lijst, kunnen we zonder moeite het perfect aansluitende pakket met benodigde apparatuur voor je samenstellen.

F1201-BR118

Kleine sets

Een geluidsset huren? Voor kleine gelegenheden hebben we ook onderstaande sets te huur. Uiteraard is het geluidssysteem dat nodig is afhankelijk van het gebruik van de speakers, gaat het bijvoorbeeld om achtergrondgeluid, of is het een feest?

PLAYdifferently Model1 huren

DJ Gear

DJ gear huren voor artiesten? Op zoek naar obscure DJ-mixers of populaire synthesizers? Bij Think! AV verhuren we niet alleen Pioneer CDJ-2000nxs CD-spelers, maar ook veel speciale DJ-mixers, effect-apparatuur, synthesizers en drum-computers.

Back To Top