skip to Main Content
0703695799 info@think-av.nl

Al ruim 17,5 jaar is Think! AV  het vertrouwde adres voor velen wanneer het gaat om audiovisuele techniek. Zo kunt u bij ons terecht voor het laten uitvoeren van een totaalproductie, de losse verhuur, de verkoop of installatie van audiovisuele materialen. Alle facetten zitten bij ons onder één dak en kunnen zodoende dan ook in alle situaties snel schakelen.  

De kracht van ons bedrijf zit met name in ons enthousiaste team van professionals dat ieder concept weet te vertalen in een totaalproductie.

Vooral de open communicatie, het écht meedenken en de flexibiliteit worden veelvuldig door klanten benoemd om ons bedrijf te typeren. Onze kerntaak is dan ook om de klant door middel van onze expertise en inzet volledig te ontzorgen.

Om dit mogelijk te maken levert Think! AV alle verschillende onderdelen die nodig zijn voor een totaalproduct; geluid, licht, beeld en rigging. Desgewenst maken wij gebruik van ons sterke netwerk van partners voor de levering van stroom en podia. Alles om het u zo eenvoudig mogelijk te maken.

Kijk in onze portfolio om een indruk te krijgen van onze projecten.

Schroom niet om te bellen of mailen met vragen.

Het Think! AV team

Back To Top