Ga naar hoofdinhoud
0703695799 info@think-av.nl

Funktion One huren?

Dat kan bij Think! AV! Kijk hier voor sets tot ±350 personen, voor grotere events maken we graag een offerte op maat!

Door de jaren heen is Think! AV uitgegroeid tot de grootste dealer en verhuurder van het Engelse speakermerk Funktion One in Nederland. Daardoor hebben we een sterke positie in het wereldwijde netwerk, een grote verhuurvoorraad en een ongekende hoeveelheid productkennis. Deze kennis komt goed van pas bij het maken van geluidsontwerpen voor een akoestisch lastige ruimtes, maar ook bij het rekening moeten houden met geluidsoverlast bij een evenement. Het is ons specialisme om voor iedere toepassing het juiste systeem samen te stellen. Vervolgens wordt dit systeem opgesteld en geïnstalleerd waarna wij deze optimaal afstemmen op de locatie en muziekstijl. Daarnaast zorgen onze technici tijdens een evenement voortdurend voor de juiste klankbalans, het volume en de benodigde service aan DJ’s en live-acts.

Recentelijk hebben we naast een nieuw EVO 7 touring systeem ook het nieuwe VERO systeem van Funktion One aan ons assortiment toegevoegd. Voor informatie over dit systeem, kijk dan op onze VERO pagina!

Funktion One is geschikt voor allerlei soorten muziek en dat blijkt uit onze installatie in poppodium Neushoorn in Leeuwarden, waar sinds de opening al diverse bands hebben opgetreden. Kijk in onze portfolio om een indruk te krijgen van wat wij allemaal doen. Voor meer productinformatie kan je terecht op: More AV

VERO

Wat is VERO?

Wij zijn er trots op dat wij het eerste verhuurbedrijf zijn dat VERO, het nieuwste en grootste geluidssysteem van Funktion One, aan onze verhuur hebben toegevoegd!

Funktion One heeft dankzij jarenlange research dit indrukwekkende systeem ontwikkeld dat ons veel nieuwe mogelijkheden zal geven om in de toekomst de kwaliteit van geluid op evenementen nog verder te verhogen.

Lees meer

Portfolio

Funktion One heeft door de jaren heen het productenpakket stevig uitgebreid. Niet alleen met grote systemen zoals Vero en EVO 6 & 7, maar zeker ook met kleinere/goedkopere speakers zoals de F81/F101/F1201 toppen en de MB112/MB210-LP/BR-118 subs. Deze zijn bijvoorbeeld uitstekend bruikbaar voor kleine intieme feesten of op locaties zoals restaurants en lounge bars. Bij Think! AV volgen we de laatste ontwikkelingen en hebben we altijd de nieuwste materialen. Dus om Funktion One te huren ben je bij ons aan het juiste adres!

WTTF 2019 Main VERO
Dekmantel 2018 main
Dekmantel 2016
WTTF 2018 Techno
Dekmantel Main Funktion One EVO 7T
Funktion One PSM318 DJ-monitor
VERO @ Cocoon stage Mysteryland 2017

Funktion One officiële website: Funktion-one.com

Back To Top