Ga naar hoofdinhoud
0703695799 info@think-av.nl

*VACATURES*

Wij zijn op zoek naar meerdere mensen ter aanvulling van ons team!

– Geluidstechnicus

Heb jij relevante werkervaring op het gebied van geluidstechniek? Wij zijn op zoek naar een geluidstechnicus in vaste dienst voor opbouw en tuning van (Funktion-One) geluidssystemen op evenementen. Je kunt zelfstandig werken, maar hebt ook geen moeite om te werken in teamverband. Je bent stressbestendig en vindt het niet erg om op onregelmatige tijden te werken. Je hebt een goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal.

– Projectleider junior of senior

Een team aansturen, klanten te woord staan en zorgen dat een productie van A tot Z is voorbereid. Spreekt dit je aan? Dan zijn wij op zoek naar jou! We zoeken naar een projectleider voor de diverse evenementen en festivals die wij doen. We vinden het vooral belangrijk dat je kan samenwerken en past bij ons team!

– Allround AV-medewerker

We zoeken iemand die materialen kan voorbereiden, kan laden en lossen, maar ook op locatie apparatuur kan op- en afbouwen en eventueel zelfstandig kan bedienen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid dus je moet zelfstandig kunnen werken, maar je kunt altijd terugvallen op de rest van het team als je vragen of hulp nodig hebt.

Dit betreffen functies in vaste loondienst, niet op ZZP/freelance basis!

CV + Korte motivatie kunnen naar werk@think-av.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld
Werken bij Think AV
Back To Top