0703695799 info@think-av.nl

Think! AV is al 15 jaar actief op het gebied van verhuur van licht en geluid. Als verhuurbedrijf van Funktion One zijn we een veel gevraagd bedrijf bij dance-evenementen als Welcome to the Future, Dekmantel Festival, Mysteryland etcetera. Wij zijn altijd op zoek naar freelancers, maar ook naar vaste medewerkers en stagiaires.

Wij zijn een informeel bedrijf waarin je zelfstandig en met veel vrijheid kan werken. Opleiding is, wat ons betreft, minder interessant dan je interesse en motivatie om hard te werken en veel te leren.

Spreekt een van de onderstaande vacatures je aan of wil je een open sollicitatie sturen? Mail dan je CV en een beknopte motivatiebrief naar werk@think-av.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Freelance geluidstechnicus

Wij zijn op zoek naar ervaren en gemotiveerde freelance geluidstechnici.

Taakbeschrijving

  • Je helpt met de opbouw en tuning van geluidssystemen op evenementen;
  • Je bent tijdens de showdagen aan het werk als geluidstechnicus;
  • Je voert de projecten uit onder de verantwoordelijkheid van de projectleider, maar bent goed in staat de verantwoordelijkheid te nemen voor jouw podium.

Wat verwachten wij

Je hebt minimaal MBO werkniveau en een paar jaar relevante werkervaring op het gebied van geluidstechniek. Je kunt zelfstandig werken, maar hebt ook geen moeite om te werken in teamverband. Je bent stressbestendig en vindt het niet erg om op onregelmatige tijden te werken. Je hebt een goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal.

Werken in een andere functie?

Wij staan altijd open voor een gesprek! Stuur een open sollicitatie en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Stage lopen kan natuurlijk ook. Wij zijn een erkend leerbedrijf bij het SBB.

Junior technicus

Taakomschrijving:

Je werkt mee met ervaren technici op het gebied van licht en geluid. Je wilt graag leren en alles meemaken rond de uitvoering van events en ondersteunt hierbij de ervaren technici.

  • Voorbereiding van evenementen op kantoor en in het magazijn;
  • Op- en afbouw op locatie;
  • Ondersteunend technicus tijdens evenement.

Wat verwachten wij

Je wilt je graag ontwikkelen als technicus en op de klussen leren van ervaren technici en je vindt het niet erg om op onregelmatige tijden te werken.Wij verwachten een grote glimlach, flink wat enthousiasme en passie voor evenementen. Je bent communicatief vaardig, nauwkeurig en gestructureerd. Je bent flexibel, meedenken, oplossingsgericht en stressbestendig.

Ons aanbod

Wij bieden een uitdagende afwisselende functie voor 40 uur per week, waarbij je terecht komt in een leuke en goed georganiseerde omgeving in een hecht team waarbij je werkt aan prachtige belevingen voor onze klanten. We geven je ruimte om te ontwikkelen en staan open voor cursussen die jij graag zou willen doen.