skip to Main Content
0703695799 info@think-av.nl

Think! AV is al 15 jaar actief op het gebied van verhuur van licht en geluid. Als verhuurbedrijf van Funktion One zijn we een veel gevraagd bedrijf bij dance-evenementen als Welcome to the Future, Dekmantel Festival, Mysteryland etcetera. Wij zijn altijd op zoek naar freelancers, maar ook naar vaste medewerkers en stagiaires.

Wij zijn een informeel bedrijf waarin je zelfstandig en met veel vrijheid kan werken. Opleiding is, wat ons betreft, minder interessant dan je interesse en motivatie om hard te werken en veel te leren.

Spreekt een van de onderstaande vacatures je aan of wil je een open sollicitatie sturen? Mail dan je CV en een beknopte motivatiebrief naar werk@think-av.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Freelance geluidstechnicus

Wij zijn op zoek naar ervaren en gemotiveerde freelance geluidstechnici.

Taakbeschrijving

  • Je helpt met de opbouw en tuning van geluidssystemen op evenementen;
  • Je bent tijdens de showdagen aan het werk als geluidstechnicus;
  • Je voert de projecten uit onder de verantwoordelijkheid van de projectleider, maar bent goed in staat de verantwoordelijkheid te nemen voor jouw podium.

Wat verwachten wij

Je hebt minimaal MBO werkniveau en een paar jaar relevante werkervaring op het gebied van geluidstechniek. Je kunt zelfstandig werken, maar hebt ook geen moeite om te werken in teamverband. Je bent stressbestendig en vindt het niet erg om op onregelmatige tijden te werken. Je hebt een goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal.

Werken in een andere functie?

Wij staan altijd open voor een gesprek! Stuur een open sollicitatie en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Stage lopen kan natuurlijk ook. Wij zijn een erkend leerbedrijf bij het SBB.

Back To Top